38'
...

F-pupillen, F2, Groep 1 56

30 augustus 2014 8:45

hebben alles in één. Ik heb mooie doelpunten gezien en nog mooiere doelpunten, zelfs een lob over de keeper. Ik heb harde overtredingen, met name op Sem vd H. Ik heb bloed gezien nadat Richie, als keeper, met gevaar voor eigen leven, zich op de bal wierp. Ik heb (veel) gemiste kansen gezien, met name de 2e helft. Ik heb samenspel gezien, met name de 2e helft. Ik heb ballen op de paal gezien. Ik heb jongens elkaar aanwijzingen zien geven, aanvallers zien verdedigen en verdedigers zien aanvallen. Dit is echt een team!
De eerste helft Jaimy op doel en die moest ik af en toe wakker maken, zo weinig had hij te doen. Maar wat hij deed, deed hij goed, 2 reddingen waarvan 1 via de paal. De doelpunten vielen zo snel dat ik niet eens weet of ik het goed gezien heb maar een fraaie openingstreffer van Gabriel. En daarna de hattrick van Sem B! Daarna nog een doelpunt van Richie die goed doorging. Ruststand 5-0! In de 2e helft Richie op doel die het ook uitstekend deed. Jamie haalde nog een bal van de doellijn maar helaas ook een tegendoelpunt (dat linker been gaan we trainen haha). Mohammed rende zich een slag in de rondte op het middenveld om te helpen bij de opbouw en te storen bij een tegenaanval. Omar en Rayan speelde de 2e helft super met mooie acties en goed samenspel maar helaas zonder doelpunten als beloning. Alleen Sem vd H scoorde nog als bekroning op wéér een fantastische wedstrijd. Als laatste de scheidsrechter nog bedanken en dan zijn we rond.....Wat heb ik een zin in de volgende wedstrijd!!!