F-pupillen, F2, Groep 1 56

6 september 2014 8:45

Scheidsrechter

Jason Liu

komen ze wel of komen ze niet, dat was de vraag. En ja, ze kwamen (respect ;-) en ja, het leek wel een kermis. Acties, samenspel, goed verdedigen en veel, prachtige doelpunten. We werden er duizelig van en vlinders in de buik. Het ging allemaal zo snel dat ik amper tijd had om de doelpuntenmakers, voorzetters en de tijdstippen te noteren. Daarnaast verkrampte mijn hand door de spanning en werd mijn toch al slordige handschrift nog slordiger waardoor ik het later niet mee terug kon lezen. Ik hoor het wel als ik fouten heb gemaakt.
1e helft Sem vd H op doel en bij het inschieten zag ik al de ene na de andere zweefduik, hij had er duidelijk zin in! Een voorspoedig begin na een prachtige voorzet van Richie en score van Sem B.  We speelden goed naar voren en zetten druk. Gevolg hiervan was dat Omar de bal kon afpakken van de verdediger en scoren, tot tweemaal toe. Daartussen scoorde hij ook al na aangeven van Rayan (hattrick!?). Sem B gaf de pass, Rayan de actie en Omar het scoren. Uit het boekje! Maar zo waren er meerdere uit het boekje. Jamie gaf een fantastische pass op Mohammed en die scoorde. Daar ergens tussenin scoorde Volendam maar dat kan ik me niet zo goed meer herinneren. Rust. 5-1!
Keeperswissel, Omar op doel. Goed om te ervaren hoe het is om aan de andere kant te staan en je deed het super! Na rust scoorde Mohammed nogmaals na een actie van Rayan. Volendam scoorde nog uit de kluts na een vrije trap dus daar kon niemand iets aan doen. Sem vd H scoorde uit een afstandsschot (wat kan eigenlijk hij niet??). En Rayan scoorde ook nog tweemaal uit een schot en een loopactie vanaf de eigen helft, sterk hoor! Als er dan toch nog een Volendammer doorkwam dan stond daar vaak Jaimy (of Jamie of Sem vd H) om het vouwtje glad te strijken. Goed verdedigd jongen(s).
Wat een wedstrijd! Iedereen voerde zijn taak goed uit en hielp elkaar. Let alleen op dat we niet tegen elkaar gaan schreeuwen want dat leidt af. De coaches geven het wel aan als het niet goed gaat. In de competitie tegen de F2 van Volendam dus dat wordt even anders. Niet naast de schoenen gaan lopen want dan komen we straks nog van een koude kermis thuis....

p.s. niet onbelangrijk, Gabriel kon niet spelen door een enkel blessure. Heel vervelend voor jou en het team. We hopen dat je er volgende week weer bij bent. Sterkte met je herstel.