48'

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 03

13 september 2014 10:00

De mannen hebben er weer zin in en komen vol goede moed het veld op. Quido was jarig, dus zou het leuk zijn als we wederom zouden winnen. OFC had 6 wissels, dus tijd om moe te worden hadden ze niet.

De bal werd afgetrapt en we speelden de eerste 2 minuten veel op de helft van de tegenstander. Er volgde al snel drie schoten op doel waarvan 2 naast en 1 op de lat. Zo zonde. Lex dolt een paar man maar werd onderuit gehaald wat een vrije trap opleverde. Helaas naast. Het was al snel duidelijk dat de bal vandaag geen zin had om in het doel terecht te komen. Terwijl de mannen ontzettend goed bezig waren. Finn en Dinaritchel gingen beide solo op het goal af, twee prachtige acties maar helaas hadden we geen geluk. De tegenpartij was aan ons gewaagd maar ook zij maakten geen goal, dit kwam omdat onze verdediging ijzersterk was. Finn, Lex en Sem deden het fantastisch achterin.

Toen volgde er een doelpunt voor de tegenpartij. Joh wat een domper! De bal werd goed verdedigd voor ons goal maar de bal veranderde van richting waardoor de bal in het goal terecht kwam. 1-0. Maar de mannen lieten het er niet bij zitten en al snel volgde er een goal van Jusab in een onmogelijke hoek . Yes 1-1. Het loopt lekker en het is een spannende pot met van beide partijen mooie kansen. Met 1-1 gaan we de rust in.

De tweede helft begint bijna gelijk met een vrije trap voor de tegenpartij. Gelukkig naast. Wederom werd er gestreden door het hele team. Wat waren ze aan het vechten. Sem ging alleen op het doel af, maar de keeper kwam goed uit. Wesley onderschepte een mooie vrije trap op ons doel waarna Donnie de volgende mooie redding maakte. Dit keer was OFC heel even meer op onze helft en hieruit viel een doelpunt voor OFC 2-1. Bianca kwam in actie en dit had baat, want meteen daarna maakte Sem een prachtige goal. 2-2. Het werd en was ontzettend spannend want de tijd ging dringen. Quido was hard aan het werk en kreeg een kopbal die helaas naast ging.  Het was zenuwslopend maar na een leuk duel is het toch raak. Daar was Danny die een prachtige goal maakte.3-2. We hadden prachtige kansen en hadden wat meer geluk moeten hebben.  Na 10 minuten langer gespeeld te hebben floot de scheids af.

We willen graag aan iedereen even onze complimenten maken stuk voor stuk hebben ze hard gewerkt en gestreden. We hebben deze wedstrijd in ieder geval weer in de pocket, en daar kunnen jullie trots op zijn. Jullie hebben een leuke pot laten zien en we hebben genoten langs de lijn.