Purmerend JO11-3

E-pupillen zaterdag, E3, 2e klasse 06

13 september 2014 8:30

Purmerend-marken

Purmerend trapt af na de eerste minuut wordt Sacha hard onder uit getrapt maar gelukkig kan hij doorspelen. Na vijf minuten komen we op leeg doel de keeper was uitgelopen, gelukkig schiet de tegenstander naast het goal. Na de zesde minuut schiet Luca de bal poeier hard in de hoek van het goal 1-0 voor Purmerend. Marken trapt af het spel gaat door tot dat we een hoekschop krijgen Alessio draait de bal hem er bijna in. Daarna schiet Ricky hem kei hard in de hoek.

Marken trapt af en heeft meteen een goeie samenwerking en scoort de 2-1 en we gaan de rust in.

Oké weer aan de bak marken trapt af maar wij zitten meteen op de hielen en een mooi paasje naar Alessio en dan Ricky schiet hem poeier hard op het doel en scoort 3-1. marken trapt af en gaat aan de bak marken lukt het maar niet om te scoren maar uit eindelijk is Lasse van zijn doel af en marken scoort 3-2 en dat was de eindstand van de wedstrijd.

Einde 3-2 purmerend