Demian Baker (vrije trap)
Demian Baker (schot)

F-pupillen zaterdag, F4, 4e klasse 04

13 september 2014 8:30

Vanaf de aftrap wasren we lekker fel en waren we meteen gevaarlijk. Een schot van demian werd gepakt door de keeper. Ook EVC  goee en kreeg al snel een kans maar werd door Tim tegen gehouden. Vervolgens was er een corner voor EVC wat niets opleverde. Werderom was het Demian met een schot op doel en Sem vond dat hij dat ook moes doen maar helaas geen doelpunt. Daarna ging Dani zich ermee bemoeien en scoorde de 0-1. Vlak na de aftap nog en schot van dani maar de keeper redde goed. Ondanks dat we de beere ploeg waren kreeg EVC nog wel twee kansjes maar er werd goed verdedigd. Maar toch was daar de 1-1. Tegen alle verhoudingen in. Maar daar gaat het niet om. Gelukkig kon Ayoub er al snel 1-2 van maken. Dat was het teken voor ons om het verschil te gaan maken. Eerst een schot van Owen van afstand wat gered werd door de keeper en in de rebound schoot Demian naast. Ayoub kwam weer in een goede positie om te schieten maar helaas naast. Sem kreeg ook nog 2 kansen maar helaas gingen ze er niet in. Toen kregen we een vrije trap die feilloos erin geschoten werd door Demian. Eindelijk de 1-3 en een beetje lucht. Daardoor kwam de 1-4 van Demian er vlak voor rust overheen met een schittternde goal in de kruising in de korte hoek. Vervolgens gingen we rusten.

In de tweede helft het zelfde spelbeeld. Fc Purmerend aanvallen en vele kansen creeren maar het niet af kunnen maken. Ook kreeg EVC nog een paar kansjes maar de wedstrijd was al gespeeld. Demian maakte nog de 1-5. We hadden wel 15 doelpunten kunnen maken als we wat zorgvuldiger met de kansen om gingen. Maar achterin stond het goed en met !e helft Tim en 2e helft Sem op doel ging het uitstekend.
Goed gespeeld jongens en op naar volgende week.