...

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse 07

27 september 2014 12:30

Vandaag 27 September moest onze C2 thuis aantreden tegen Beemster C1 (helaas zonder Jeffrey, want die is geblesseerd).  Het was perfect voetbalweer.

Om 12:33 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Het begin van de wedstrijd was rommelig van beide teams.  Beemster had de beste kansen en schoot op de lat uit een hoekschop. In de 12e minuut scoorde Beemster de 0-1.

In de 13e minuut gelijk een aanval van onze jongens, maar de keeper redt.

De 0-2 valt in de 22e minuut door een fout in de verdediging.  En Beemster gaat door en door een een mooie goal van Beemster staat het na 27 minuten 0-3. Drie minuten later valt de 0-4 door een beooordelingsfout van onze keeper.  Purmerend probeert toch nog voor rust een doelpunt te scoren en Alper gaat zover dat hij zelfs door voetbalt ondanks het verlies van 1 schoen. In de laatste minuut krijgt Purmerend een vrije trap. Jay neemt de bal perfect, maar de keeper staat op de goede plaats.

Dan fluit de scheidsrechter voor rust en moet Dennis zijn jongens motiveren om de 2e helft er vol voor te gaan.

13:25 begint de 2e helft en na 5 minuten slalomt Omar met prachtige bewegingen door de verdediging van Beemster en maakt schitterend de 1-4. Dan gaat Purmerend er vol voor.  Beide ploegen vechten voor iedere meter.

Maar helaas valt de 1-5 door een misverstand in de verdediging.  Dan komt Purmerend terug op 2-5 in de 53e minuut door een doelpunt van Younes. Maar 3 minuten later is het al weer 2-6 door een afstands schot en die gaat via onderkant lat in het doel. Negen minuten (65e minuut) later scoort Sven de 3-6. Beemster scoort 2 minuten voor tijd de 3-7.  Om 14:00 uur fluit de scheidsrechter af.  Het was een doelpunt rijk duel, maar helaas waren de meeste goals voor Beemster.

As. Zaterdag tegen ZOB C2 en dan gaan we er weer vol vertrouwen tegen aan.