Purmerend JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 02

27 september 2014 8:45

van Purmerend, namelijk uit tegen de Wherevogels.
De andere kant van de score. Vorige week verloren van een sterke tegenstander. Deze week gewonnen van een zwakkere tegenstander.
De andere kant van het gevoel. Vorige week een goed gevoel na een verloren wedstrijd. Deze week een minder goed gevoel na een gewonnen wedstrijd.
Jaimy mag nog niet voetballen. Gabriel wel weer speelklaar, met tape weliswaar. Mohammed op doel en verder de vertrouwde opstelling.
En wat een voortvarende start, binnen 5 minuten 0-2 voor door doelpunten van Sem B. Echter, de Wherevogels liet zich niet zo maar wegspelen en scoorde 1-2 en had zelfs kansen op meer. Verdedigend zag dat er niet zo sterk uit. Gelukkig speelden we ver van ons doel af. Helaas had de keeper van de Wherevogels kennelijk een topdag want met rust stond het slechts 1-4.
De 2e helft Jamie op doel en Sem vd H. in de wissel. En dan komt onze zwakte boven. De Wherevogels profiteerde van de ruimte bij ons achterin, kreeg kansen en scoorde. Na het inbrengen van Sem vd H. herstelden we dit weer. Gelukkig scoort Sem B. net zo makkelijk en dus liepen we toch weer uit. Ook Mohammed pikte een graantje mee. Maar het beste bleef bewaard voor het laatst. Een perfecte corner werd ingekopt door Gabriel! Dat zie je normaal alleen op het hoogste niveau. Aanvallend zit het wel snor met Omar, Rayan en Sem maar tegen een tegenstander als Volendam volgende week vrees ik of we wel met zijn allen denken aan het voorkomen van tegendoelpunten naast het maken van doelpunten. Goed aandachtspunt voor de training. Het resultaat is niet het belangrijkste, maar dat we het als team dragen wel. Laten we proberen positief te zijn naar elkaar toe zowel in als om het veld en ook naar de tegenstander toe. Ik wil het punt maken dat een glimlach het mooiste doel is...