6 - 2

Purmerend JO9-4

F-pupillen zaterdag, F4, 4e klasse 04

27 september 2014 10:15

De dag was mooi begonnen. Een lekker zonnetje en dus mooi weer om te voetballen. En dus begon de wedstrijd. Het ging aardig gelijk op met kansen aan beide kanten. Tot wij een corner kregen. Ayoub schhot hem voor doel en Demian uit de lucht een volley zo in het doel. Een werelddoelpunt. Alleen gingen we daarna niet beter spelen. We lette niet meer op de tegenstander, liepen niet meer op onze posities en speelde niet meer zoveel over. En toen stond opeens de 1-1 op het bord. Niet omdat de tegenstander zo goed was maar omdat wij stonden te klungelen. Ook de 2-1 was te voorkomen maar dat gebeurd. We gingen dus met 2-1 achterstand rusten. In de 2e helft begonnen we iets beter en owen die de 2-2 scoorde. Alleen gingen we weer dezelfde kant op als de eerste helft. Daardoor kon Wherevogels lekker gaan counteren waardoor ze met 6-2 wonnen. Helaas geen eerste plek meer maar daar moet je harder voor werken als je eerste wilt blijven. Volgende week beter jongens.