Het is 10uur de derby is begonnen.
In het begin golft het spel op en neer waarin Purmerend iets beter voetbalt.
Dan een gevaarlijken uitval van Purmerend wat een doelpunt opleverd van Luca.
Na verloop in de eerste wordt Purmerend sterker.
Bij een gevaarlijke uitbraak van Purmerend wordt het 2de doelpunt schitterend afgemaakt door Ricky.
Na een voorzet van Luca wordt de bal door een eigen speler van Purmerstijn in eigen doel gewerkt stand 3-0.
Na de zoveelste uitbraak opgezet door Alessio maakte Luca in de rebount 4-0.
Zo eindigd de 1ste helft, de 2e helft begint zoals het was geeindigd met een beter spelend Purmerend. Corner Alessio doorgekopt door Tiago en Gino maakt doelpunt nr 5. Na een penalty veroorzaakt door onze verdediging wordt het 5-1. Na een schitterende aanval over veel schijven eindigde het schot van Sacha op de paal. Een uitval van Purmerstijen leverde een doelpunt op van 5-2. Direkt gevolgd door een werkelijk schitterend schot met veel effect geschoten, draaide de bal in de kruising van het doel, stand 6-2. Na een fout van de keeper werd het 7-2 gevolgd door een mooie aanval en schitterend afgemaakt door Ricky, eindstand 8-2. Na een goede wedstrijd gezien te hebben met verzorgd voetbal, zou ik zeggen ga zo door jongens.