E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 03

4 oktober 2014 10:15

4 Oktober 2014

Vandaag een uit wedstrijd  tegen SDZ zonder onze ploeggenoot Yusab.

Na een zeer officiële start ,maar wel 5 minuten te laat, is de wedstrijd begonnen.  Sem schiet met een mooi schot op het doel echter wordt deze door de keeper gered. Ook Danny krijgt een kans maar schiet helaas net langs het doel. Sem is lekker op dreef maar schiet over het doel. Quido mag een corner nemen en weet deze bij Sem te krijgen die hem erin kopt: Yes 1-0!!!!  Fc  Purmerend is de eerste helft veel aan de bal. Weer weet Quido Sem te bereiken helaas de bal gaat erover i.p.v.  in het doel. En ja hoor daar gaat Quido hij scoort de 2-0!! Dit gaat lekker zo, Quido mag een hoekschop nemen en Danny maakt er een prachtige omhaal van die echter helaas door de keeper gevangen wordt. De tegenpartij wordt warm en beginnen beter te spelen (of onze jongens zakken in??). Want Donny moet aan de bak en weet een tegendoelpunt te voorkomen. Echter duurde dit niet lang want er wordt een tegendoel punt gemaakt 2-1. Danny raakt geblesseerd en moet het spel even verlaten. Ook Dina krijgt een mooie kans echter hij schiet net naast het doel.  Door minder alertheid  van onze kant weet de tegenpartij nog net voor de rust er een gelijk spel van te maken.  Na de rust kregen we een hele andere wedstrijd te zien. Kansen genoeg voor Fc  echter werd er te “slap” gespeeld. Minder communicatie onderling en er werd niet breed gespeeld. Donny maakte nog een aantal prachtige acties die uit liepen op reddingen.  Maar zelfs hij kon niet voorkomen dat het spel uitliep op een 3-2 verlies. Jammer want de jongens begonnen zo sterk.