DEM F9

F-pupillen zaterdag, F9, 7e klasse 12

18 oktober 2014 8:45

Een schitterende ochtend met een grijs randje...

Een lastige tegenstander, dat wisten we van tevoren. Uit 2006 en 2007. Dus fysiek moesten we veel gaan brengen. Want onze toppers komen uit 2008. De wedstrijd ging gelijk op. Kansen voor DEM en kansen FC Purmerend. Kansen voor Keano, 1,2 en 3 maar ze mochten er niet in. Tot de 13e minuut. DEM scoorde door onoplettendheid achterin. We stonden 0-1 achter. Een kleine domper omdat we er wel vol voor gingen. De aftrap volgde. De toppers waren weer wakker en wisten wat ze moesten doen...In de 18e minuut was het Mees die goed uitschoot en de bal passte naar Yve. Yve ging er met de bal vandoor en zag Sem achter de verdediging staan van DEM. De pass kwam en Sem scoorde heerlijk de 1-1!!!. Enkele minuten later was het rust. De kleedkamer uitgekomen was het DEM die vol voor de aanval ging. Onze jongens bleven maar in kluitjes staan en dat zorgde voor ruimte voor de tegenstander. Het was dan ook snel 1-2. DEM had een hele leuke speler voorin die uiteindelijk zorgde voor 1-3 en 1-4. We waren het helemaal kwijt!! Purmerend F9 onwaardig. Niemand had een idee nog wat de bedoeling was. Ook de meiden die bij DEM voetbalde waren bikkeltjes...Goeie tackels en 1 in de voorhoede. Onze spits Sem kreeg nog een aantal opgelegde kansen maar hij had zijn vizier niet op scherp staan. De eindstand werd uiteindelijk door DEM op 1-5 vastgezet.

Gestreden tot het einde, dat wel maar niet op de manier wat we vaker zien van onze toppers.
Nog een kanttekening. We misten vandaag 2 spelers, Ralph en Amaro. Geen wissels dus en moesten noodgewongen wat positiewisselingen doorvoeren.

Deze pot snel vergeten en op naar volgende week, dan lukt het wel weer!!